Glijramen

GLIJRAAM VOOR RONDE SILO’S MET VLAKKE BODEM

Werkwijze
Het glijraam is een ellipsvormige lasconstructie gemaakt uit massief speciaal staal en is ontwikkeld als silo-uitdraagsysteem voor zeer moeilijk stromend stortgoed. Door het heen- en weer bewegen van het glijraam wordt het opgeslagen product dwangmatig naar een of meerdere uitdraagschroeven getransporteerd.
Het glijraam wordt heen en weer bewogen door middel van een buiten de silo gemonteerde hydraulische cilinder. De cilinderbeweging wordt geactiveerd d.m.v. een compact hydraulisch aggregaat

Toepassingen
Ingedikt rioolwaterslib, hout, papierslib, gips, afval etc.

Siloafmetingen
Siloafmetingen tot 10.000 mm diameter en tot 20.000 mm hoogte.SCHUIFRAAM VOOR RECHTHOEKIGE BUNKERS MET VLAKKE BODEM


Werkwijze
Het schuifraam is een laddervormige lasconstructie gemaakt uit massief speciaal staal en is ontwikkeld als bunker-uitdraagsysteem voor zeer moeilijk stromend stortgoed Door het heen- en weer bewegen van het schuifraam wordt het opgeslagen product dwangmatig naar een of meerdere uitdraagschroeven getransporteerd. Het schuifraam wordt heen en weer bewogen door middel van een buiten de silo gemonteerde hydraulische cilinder. De cilinderbeweging wordt geactiveerd d.m.v. een compact hydraulisch aggregaat.

Toepassingen
Ingedikt rioolwaterslib, hout, papierslib, gips, afval etc.

Bunkerafmetingen
Bunkerafmeting met onbeperkte breedte, lengte tot ca. 15.000 mm.